Сентябрь
Буде непогано якщо Юля з регіоналами спроможеться підняти прохідний бар"єр і впровадити двохпартійну систему. Нинішній низький бар"єр повсякчас провокує нас, маргіналів, будувати виборчі проекти, і, взагалі, концентрувати увагу на парламентсько-урядових перепетіях.
Натомість ми одержуємо просвітління, подібне до того яке свого часу спіткало останню правдиву реінкарнацію Будди - генерала Дудаєва, коли він заявив: парламент - п"ята нога у возі чеченської революції!
Більше не треба намагатися сподобатися виборцю (у нас нема виборців, є лише мішені).
Будет неплохо, если Юля с регионалами сможет поднять проходной барьер и ввести двухпартийную систему. Теперешний низкий барьер ежечасно провоцирует нас, маргиналов, строить избирательные проекты, и, вообще, концентрировать внимание на парламентско-правительственных перипетиях.
Вместо этого мы получим просветление, похожее на то, которое в своё время настигло последнюю достоверную реинкарнацию Будды – генерала Дудаева, когда он заявил: парламент – пятая нога в телеге чеченской революции!
Больше не надо стараться понравиться избирателю (у нас нет избирателей, есть только мишени).
Ч. А погроми будуть?
К. Часи змінилися. "Нині євреї воюють, а німці боряться за мир".
Ч. Генерал Янукович и генеральша Хулия! А остальные - помпадуры и помпадурочки..Абалдеть...
К. Все ж таки всі вони колись стануть гарними літературними персонажами.
Браття і сестри, найсумніше те, що потряси перед вами черговим ющенком, ви знову підстрибуючи понеседеся до виборчих урн та мерзнути за нього на майдані.
Братья и сёстры! Самое грустное то, что потряси перед вами очередным ющенком, вы снова вприпрыжку понесётесь к избирательным урнам и мёрзнуть за него на майдане.
Ч. Ну так да. Так у всьому світі завжди було, є і буде.
К. Ні, є ще острівці здорового глузду: Афганістан, Південний Судан, щоправда, Куба, здається, вже здихає.
Ч. Бо були, є і чорт зна скільки часу будуть легко маніпульованим стадом.
К. Стадом маніпулювати не так вже й легко. Спробуйте - переконаєтеся.
Ч. Не ходив не стояв i кидати не буду

нi за кого.
К. Але зізнайтеся, що це коштує Вам неабияких вольових зусиль. Варто тільки розслабитися й електоральна залежність бере своє.
Ч. Свята правда. З часів Гебельсу нічого не змінилося.
К. Змінився масштаб гебельсових шефів.
Ч. Извините, я действительно не знаю - а Вы не мёрзли?

К. Я боюся холоду.
Ч. Наступне чим трястимуть це мабуть буде коровай з вухами...
К. Буде мабуть справедливо, якщо владу нарешті захопить людина, яка владу любить більше за гроші, і яка має найкращий політичний інстинкт посеред усих цих мямликів.
Ч. Штука в тому щоб у чергового ющенка в голові були не лише свої інтереси.
К. Окрім своїх будуть ще американські чи російські.
Ч. Не верю. Не пойдут. К урнам - может быть. Мерзнуть не пойдут...
К. Будемо сподіватися, що наступного разу захищати демократію доведеться влітку. Підуть пітнішати.
Ч. Я б, може, померз у казематі за якусь абстракцію, за перспективу чи потенцію. а за політику хай плебс мерзне.
К. Похвальна готовність. У мене є одна симпатична абстракція і бутіковий пояс шахіда, звертайтеся, якщо що.
Ч. Треба триматись
К. Єдиний спосіб: замінити електоральну залежність алкогольною.
Ч. Я там був...заманало...більше не піду, ні за яких ющенків. Влада псує людське нутро... Як тільки до кормушки, так одразу гниль з'являється...
К. Нема на світі нічого такого, щоб не псувало людське нутро.
Полишивши коаліцію, Наша Україна опинилася в опозиції. Регіони все ще в опозиції, позаяк покищо не входять до нової коаліції. Юля в опозиції, бо протистоїть президенту і вже не входить до коаліції бо її вже нема. Президент в опозиції парламентській більшості, уряду (тобто законодавчій і виконавчій владі) і сварить у своїх зверненнях владу як опозиціонер.
У нас всі в опозиції до опозиції. Вони таки добре влаштувалися.
Покинувши коалицию, Наша Украина оказалась в оппозиции. Регионы всё ещё в оппозиции, поскольку пока что не входят в новую коалицию. Юля в оппозиции, так как противостоит президенту и уже не входит в коалицию, так как её нет. Президент в оппозиции к парламентскому большинству, правительству (то есть законодательной и исполнительной власти) и ругает в своих обращениях власть как оппозиционер.
У нас все в оппозиции к оппозиции. Они таки хорошо устроились.
Ч. Це точно.. я теж піду в опозицію..це нині модно..
К. Там вже зайнято.
Ч. Дмитре Олександровичу, саме час призначити у владу своїх представників.
К. Ніяк не можу знайти де те куди призначати. Раніше вони монополізували владу. Нині, з підняттям бар"єру, вони монополізують опозицію.
Ч. Здається у вашій якісь книзі писалось що треба бути в опозиції до опозиції.
К. Я не читаю книжок написаних провокаторами й агентами ФСБ. Здається, я писав так: коли опозиція зустрічає революцію, вона кличе міліцію.